medisch advies bij regres

null

1MA beoordeelt ook regresclaims bij letselschade. Dat doen we in opdracht van de regreshalende partij of op verzoek van de verzekeraar die de regresvordering heeft ontvangen.

Regresadvisering verzorgen wij alleen als het persoonlijk letselschadedossier van de betrokken cliënt ook bij ons loopt of bij ons gelopen heeft.

Wat doet 1MA bij regresadvies?
Onze medisch adviseur bestudeert het persoonlijk letselschadedossier en de aangeleverde regresstukken. Op basis daarvan krijgt de opdrachtgever een objectief en onafhankelijk advies. In dit advies beantwoordt onze medisch adviseur de vraag in hoeverre de gevorderde kosten gerelateerd zijn aan de medische gevolgen van het ongeval.

1MA beoordeelt bij regresclaims bijvoorbeeld in hoeverre de geclaimde arbeidsongeschiktheid het medische gevolg is van het ongeval. Of in hoeverre de gevorderde zorgkosten passen bij de medische gevolgen van het ongeval.

Kernwaarden 1MA - mensgericht, objectief, zonder poespas

direct online aanmelden of eerst contact?

null

Met onderstaande blauwe knop kunt u uw regreszaak direct online bij ons aanmelden. Regresadvisering verzorgen wij alleen als het persoonlijk letselschadedossier van de betrokken cliënt ook bij ons loopt of bij ons gelopen heeft.

Vul alle gevraagde gegevens in en verstuur het aanvraagformulier. Na verzending ontvangt u altijd een ontvangstbevestiging van ons. Wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Wilt u eerst meer informatie over medisch advies bij regres? Neem dan telefonisch of per mail contact met 1MA op.