medisch advies

null

1MA geeft medisch advies bij letselschade. Bij letselschade wil iedereen zo snel mogelijk een volgende stap zetten. Dat kan alleen met een mensgericht, objectief en deskundig advies zonder poespas. Bij 1MA werkt één medisch adviseur in gemeenschappelijke opdracht van alle betrokken partijen. Ondanks eventuele tegengestelde belangen. Dat kan bij verkeers- en bedrijfsongevallen, ongevallenverzekeringen, reis- en annuleringsverzekeringen en beroepsziekten.

Kernwaarden 1MA - mensgericht, objectief, zonder poespas

de stappen van een medisch adviestraject

null
Uw zaak wordt aangemeld bij 1MA

In gemeenschappelijke opdracht van cliënt, eventuele belangenbehartiger en verzekeraar.

Opbouw digitaal dossier

1MA vraagt medische informatie op bij uw behandelaren. U kunt deze informatie controleren op feitelijke onjuistheden.

Digitaal dossier is compleet (binnen 6 weken)

Uw medisch adviseur bekijkt alle medische en niet medische stukken.

Telefonisch of videoconsult

U licht uw verhaal toe aan uw medisch adviseur. Zo krijgt 1MA een compleet beeld.

Medisch advies (binnen 2 weken)

1MA brengt één objectief medisch advies uit aan beide partijen.

voor cliënten

null

Bij 1MA werkt één medisch adviseur namens alle partijen. Deze manier van werken maakt het medisch adviestraject minder complex en voorkomt eventuele discussies. Bent u betrokken geweest bij een ongeval? Bij 1MA kunt u vertrouwen op een transparant traject zonder verrassingen. U heeft persoonlijk contact met één van onze medisch adviseurs die ook naar uw kant van het verhaal luistert. Het resultaat? Een objectief medisch advies voor alle partijen. Wij houden u actief op de hoogte van elke stap binnen het traject. Heeft u ergens vragen over? Of maakt u zich ongerust? Bij 1MA kunt u altijd direct een inhoudsdeskundige spreken.

ervaringen

null

Ik vond het video-consult een prima alternatief voor een persoonlijke afspraak. Het bespaarde ons tijd. Ook mijn zoon kon er daardoor bij aanwezig zijn en mij waar nodig aanvullen.

Na het ongeval stond mijn leven op z’n kop. De verzekeraar werd ingeschakeld en daarna de medisch adviseur van 1MA. Dat contact met 1MA gaf mij rust: ik werd echt geholpen.

Het hele traject na mijn ongeval is prima verlopen. 1MA informeerde me vooraf over de stappen in het proces en hield me tussendoor goed op de hoogte. Er was steeds voldoende contact.

Ik kon aan de arts van 1MA alles vertellen over wat bij mij allemaal speelt. Het advies dat ik kreeg heeft me echt verder geholpen. Alles werd zorgvuldig behandeld en verliep prettig. 

voor opdrachtgevers

null

Wij maken zaken niet complexer dan strikt noodzakelijk. Daarom werkt bij 1MA één medisch adviseur namens alle partijen en spreken wij de cliënt waar het om gaat graag persoonlijk. Het resultaat? Een objectief medisch advies waar u juridisch verder mee kunt. Onze wetenschappelijk bewezen werkwijze (onderzoek UM, 2017) zorgt ervoor dat een letselschadetraject sneller, tegen lagere kosten en met gelijkblijvende schade-uitkering voor een cliënt verloopt. 1MA houdt ook opdrachtgevers van elke stap binnen het traject op de hoogte: u bent altijd geïnformeerd en kunt uw cliënt zo op de juiste manier begeleiden.

Belangenbehartigers

null

ARAG Rechtsbijstand
Hofmans Letselschade
Stichting Achmea Rechtsbijstand
DAS Rechtsbijstand
Letselschade.com
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Berntsen Mulder Advocaten
Letselschadebureau Kloppenburg
Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation
BrandMR
Flyct
Compensa
Univé Rechtshulp
Vyvre Letselschade Advocaten
Van der Toorn Personenschade
Arslan & Arslan Advocaten
Ard Korevaar Personenschade
En andere belangenbehartigers

Verzekeraars

null

Achmea Schadeverzekeringen
Nationale Nederlanden
ASR Schadeverzekering
Bovemij N.V.
Allianz
Goudse Schadeverzekeringen
Klaverblad Verzekeringen
Inshared
TVM
NH1816 Verzekeringen
Univé Schade
Turien & Co. Assuradeuren
ZLM Verzekeringen
MS Amlin Insurance
Aegon
En andere verzekeraars