ons nieuws

null
1MA Expertise Nieuws - juni 2024

Onze allereerste Expertise Nieuws

Je weet het al, we breiden onze expertisedienstverlening flink uit. Om  opdrachtgevers goed op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, bedachten we Expertise Nieuws. Een vrolijk opgemaakte nieuwsbrief die we géén nieuwsbrief noemen, want daarvoor is hij veel te leuk. Kijk zelf maar!

lees verder
1MA-teamdag 06.06.24 - activiteit Bouw een fiets voor Afrika

Teamdag 2024: workshops, fietsen bouwen en veel lol

Het staat al weken in onze agenda’s: 6 juni teamdag. Maar wát gaan we doen? Dat blijft geheim tot op de dag zelf. Met uitzondering van het organiserend comité natuurlijk. Stiekem doen Winni, Miriam en Joyce veel voorwerk, bedenkt Kristel leuke workshops en regelt Kim de logistiek van het programma ’s middags. Een terugblik.

lees verder
1MA Academie - training schrijven zonder poespas

1MA Academie: schrijven zonder poespas!

Op 5 maart gaf Rick Evers bij ons op kantoor de schrijftraining ‘Schrijf eens normaal joh!’. Bijna ons hele team is erbij, want we schrijven veel bij 1MA. En wat we schrijven kan vaak korter en duidelijker, weten we nu, want Rick bespreekt ook 1MA-teksten in zijn training.

lees verder
Per 1 februari 2024 is Ivonne Rongen bij 1MA gestart als medisch secretaresse

Even voorstellen: Ivonne Rongen

Ook vandaag officieel gestart bij 1MA: Ivonne Rongen, medisch secretaresse voor zowel ons letselteam als ons expertiseteam. Ivonne neemt een berg aan kennis en ervaring mee op onze beide vakgebieden. Die kan zij bij ons heel goed gebruiken. Spreek je haar niet tijdens de introductietweedaagse vandaag? Dan hier alvast een korte kennismaking.

lees verder
Per 1 februari 2024 is Vicky Willems bij 1MA gestart als financieel administratief medewerker

Even voorstellen: Vicky Willems

Vanaf 1 februari vervult Vicky Willems de nieuwe functie van financieel administratief medewerker bij 1MA. Na ruim 20 jaar administratieve ervaring in de commerciële sector, maakt zij bij ons met veel plezier de overstap naar de gezondheidszorg. Een korte kennismaking voor wie haar nog niet ontmoet heeft.

lees verder
Introductie-tweedaagse voor nieuwe medewerkers van 1MA

Introductietweedaagse voor vijf nieuwe medewerkers

De goodiebags en informatieve puzzels staan klaar. De lunch voor het hele team is besteld. We zijn helemaal klaar voor onze eerste introductietweedaagse! Want vandaag starten maar liefst vijf nieuwe collega’s bij 1MA die we helemaal onderdompelen in de 1MA-vibe. Morgen de ‘vraag-maar-raak’ wandeling over alles wat zij nog meer van ons willen weten.

lees verder
Klanttevredenheidsonderzoek 2023-klanten heel tevreden over medisch traject en advies 1MA

KTO letsel 2023: jippie, klanten zijn blij met ons!

Het klanttevredenheidsonderzoek (KTO) is voor ons een belangrijk evaluatiemoment. We horen dan hoe cliënten onze manier van werken hebben ervaren. Vanaf april 2023 stuurden we alle cliënten letsel die het eerste medisch advies ontvingen, ons evaluatieformulier toe. Lees hier de samenvatting van de antwoorden in 2023.

lees verder
1MA koopt refurbished kantoormeubilair bij Albeka

Verantwoorde keuze: Albeka kantoormeubilair

Een nieuw bureaublad op een tweedehands bureauonderstel. Of op je eigen oude onderstel een nieuw bureaublad. Dat kan bij Albeka. Ze verkopen zowel gebruikt kantoormeubilair als nieuw. En ze kunnen dus ook oude onderdelen en materialen matchen met nieuwe. Vooral dat laatste spreekt ons erg aan, daarom komen we al jaren graag bij Albeka.

lees verder
Het jaar 2023 van 1MA samengevat in beelden

1MA in 2023, samengevat in beelden

Hoe was het jaar 2023 voor 1MA? Het was een heel goed jaar! Daar kun je hele verhalen over schrijven, maar dat doen we hier niet. Bekijk het jaarbeeld met een selectie van onze mijlpalen, hoogtepunten en andere wetenswaardigheden. Kort maar krachtig samengevat in beelden.

lees verder
1MA viert traditiegetrouw kerstfeest met haar team

1MA kerstfeest, een warme traditie

Wat was het gezellig, ons kerstfeest afgelopen vrijdag! Mooie locatie, leuke muziek, erg lekker gegeten en heel veel gelachen samen. Ook de meegekomen ‘steunpilaren’ leken zich thuis te voelen. Laurens en Kristel hebben er nog een dag over nagepraat, zó ontzettend warm voelde het samenzijn. Een korte terugblik voor wie er niet bij kon zijn.

lees verder
Bedankt opdrachtgevers en fijne feestdagen gewenst door medisch adviesbureau 1MA

Bedankt opdrachtgevers!

Er zijn tradities om te koesteren. Er zijn tradities die een kleine aanpassing verdienen. En er zijn tradities die vragen om doorbroken te worden. Dat laatste deden wij twaalf jaar geleden, door het eerste partijneutrale medisch adviesbureau van Nederland te beginnen. Daar hebben we nooit spijt van gekregen.

lees verder
Duurzaam drukwerk voor 1MA van Libertas Pascal

Verantwoorde keuze: Libertas Pascal voor drukwerk

Natuurlijk zijn digitale communicatiemiddelen beter voor het milieu dan papieren drukwerk. Maar af en toe willen we relaties gewoon eens verrassen met een echte persoonlijke brief of kaart in hun brievenbus. Voor als we iets te vieren hebben bijvoorbeeld. En dan kiezen we voor de duurzame drukkerij Libertas Pascal in Utrecht.

lees verder
Capsule met bloemzaadjes voor artsen VG-dagen 2023

En wat zit er dan in die VG-dagen goodiebag?

Een ‘groeipil’ gevuld met bloemzaadjes. Met op de achterkant van het kaartje de plantinstructies en op de voorkant onze tekst: Groei mee met 1MA. Want het is een feit dat onze organisatie groeit én dat wij het heel belangrijk vinden dat ook onze medewerkers blijven groeien. Daarom faciliteren we de ontwikkeling van hun kennis, vaardigheden…

lees verder
1MA sponsort Verzekeringsgeneeskundige dagen 2023 - bijscholing voor verzekeringsartsen

1MA sponsort VG-dagen 2023

Elk jaar organiseren de NVVG en GAV de Verzekeringsgeneeskundige dagen of VG-dagen. Het is een bijscholingscongres voor verzekeringsartsen waar ook onze artsen altijd graag naar toe gaan. Belangrijk om hun kennis up-to-date te houden. Dit jaar sponsoren wij de VG-dagen voor het eerst.

lees verder
Opening 1MA Academie met focuslezing door Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar opent 1MA Academie met focuslezing

Met focus aan het werk zijn. In flow je to-do-lijst afwerken. En daarna voldaan en energiek je werkdag afsluiten. Hoe fijn is dat? In het boek van Mark Tigchelaar lazen enkele collega’s hoe je dat voor elkaar krijgt. In ‘Focus. AAN/UIT’ staan waardevolle inzichten voor ons allemaal, dus nodigen we Mark uit voor een lezing.

lees verder
Nazomerontbijt 1MA met alle collega's

Ontbijtbuffet met vakantieverhalen

Eind augustus is bijna iedereen weer terug van vakantie. Sommigen hebben elkaar al zes weken niet gezien, omdat de vakanties op elkaar aansloten. Daarom beginnen we maandag 28 augustus met een gezamenlijk ontbijtbuffet aan de lange eettafel in ons kantoor in Rosmalen.

lees verder
Floor Oude Elferink is medisch secretaresse letsel bij 1MA

Even voorstellen: Floor Oude Elferink

Sinds 1 juni is het letselteam opnieuw uitgebreid met een nieuwe medisch secretaresse: Floor Oude Elferink. Haar eerste inwerkweek op ons kantoor in Rosmalen zit er alweer op. Voor wie haar nog niet gesproken heeft, hier lees je meer over Floors achtergrond en waarom ze zo goed in ons team past.

lees verder
Aanmeldknop online aanmelden letselschadezaak op team1ma.nl

Goed nieuws: steeds meer zaken worden online aangemeld

Steeds meer belangenbehartigers en verzekeraars ontdekken het voordeel van die blauwe knop bovenaan onze site: Aanmelden letselschadezaak. Het aantal online aanmeldingen is in een dik jaar tijd gestegen van gemiddeld 40% naar 58% van alle nieuwe aanmeldingen. Online aanmelden is makkelijker en een stuk efficiënter dan per mail of telefonisch.

lees verder
Marian van de Laar is medisch secretaresse bij 1MA

Even voorstellen: Marian van de Laar

Ook onze tweede vacature is vervuld: vanaf 1 april komt Marian van de Laar ons letselteam versterken als medisch secretaresse. En daar zijn we heel blij mee! Marian leerde onze organisatie en haar taken al een beetje kennen tijdens de sollicitatieprocedure. Over een week ontmoeten we haar live, hier alvast een korte kennismaking.

lees verder
Kim de Reus is operationeel manager bij 1MA

Even voorstellen: Kim de Reus

Vier vacatures hadden we begin dit jaar, maar sinds 1 maart niet meer! Als eerste is onze vacature operationeel manager vervuld. Kim de Reus vervult deze belangrijke functie vier dagen per week op ons kantoor in Rosmalen. Al is zij nu na een week inwerken niet meer echt ‘nieuw’, we stellen haar graag even voor.

lees verder
Groepsfoto 10-jarig jubileumfeest 1MA op 23.06.22

Wat was het leuk, ons 10-jarig jubileumfeest!

We keken er lange tijd enorm naar uit en nu is 23 juni alweer voorbij: ons super gezellige jubileumfeest bij de IJzeren Man in Vught! Een mooi moment om samen met (oud)1MA-ers en hun partners even stil te staan bij 10 jaar 1MA. Iedereen te bedanken voor de enorme inzet en het enthousiasme in de…

lees verder
Vrolijk jubileumcadeautje voor 1MA-opdrachtgevers

Feest vieren doen we samen!

1MA viert haar 10-jarig bestaan dit jaar op verschillende manieren. Deze week verrassen wij onze opdrachtgevers letselschade en expertise met een duurzame 1MA-feestslinger. Een vrolijke fairtrade slinger van gerecyclede theezakken waarmee in India thee vervoerd wordt. Geen vlaggetje is gelijk, elk vlaggetje heeft een unieke print. En er zit een persoonlijk bedankkaartje van ons bij.…

lees verder
1MA Informatietoolkit zonder poespas

Nieuw: digitale informatiemap zonder poespas

Na de metamorfose van onze naam, huisstijl en website was de informatie voor nieuwe opdrachtgevers voor medisch advies bij letselschade aan de beurt. De nieuwe toolkit is een kleurrijke digitale informatiemap geworden. Alles wat een nieuwe opdrachtgever als eerste wil weten staat duidelijk en overzichtelijk bij elkaar. Van begin tot eind.

lees verder
Eerste lunchdate 1MA-team met foodtruck Sjef

Eerste lunchdates 1MA-team geslaagd!

Je bent één team; maar parttime werken, thuiswerken en een pandemie kunnen ervoor zorgen dat je sommige collega’s niet vaak meer ontmoet op kantoor. We dachten, daar brengen we verandering in. Dus nodigden we foodtruck Sjef uit. En alle 1MA-ers nodigden een collega uit voor een lunchdate, om weer even gezellig bij te praten.

lees verder
Medisch adviesbureau 1MA bestaat 10 jaar en opent jubileumexpositie

1MA start tijdelijke expositie ter ere van het 10-jarig bestaan

Dit jaar bestaan wij 10 jaar. Deze mijlpaal laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Er staan al diverse jubileumactiviteiten gepland. En vandaag gaat de eerste van start. Vandaag openen we namelijk op feestelijke wijze onze tijdelijke 1MA-expositie. In een speciaal hiervoor ingerichte ruimte worden tal van bijzondere en kenmerkende 1MA-relikwieën uit het verleden tentoongesteld.…

lees verder
17.02.22 Rosmalen Kerstactie bomen planten bomencertificaat scaled e1645211961572

1MA plant 200 bomen

Het Bomencertificaat van Trees for All is binnen. De bomen uit onze kerstgroet zijn inmiddels besteld! 1MA plant 200 bomen als blijk van waardering voor de samenwerking met onze collega’s en opdrachtgevers. Een boom staat symbool voor groei en leven. Met 200 extra bomen maken we de wereld iets groener en gezonder. Ook jouw boom…

lees verder
17.02.22 Rosmalen Huisstijl fit tijdens de koffie oefening hak bil scaled e1645204963593

Frisse metamorfose van onze kantoren

De nieuwe huisstijl is nu in alle kantoren doorgevoerd. Nieuwe frisse kleuren. Leuke teksten en grappige vondsten. De nieuwe huisstijl brengt luchtigheid in onze serieuze werkomgeving. En iedereen wordt heel blij als er een brief uit de printer rolt op het nieuwe briefpapier. Komt door die vrolijk gekleurde bolletjes en vierkantjes. Echt mooi!

lees verder
Arts in gesprek LR

Nieuwe spreekuurlocatie in Amstelveen

Met ingang van 1 december a.s. openen wij een nieuwe onderzoekslocatie in Amstelveen. Daar verrichten wij expertiseonderzoeken, net zoals op onze locaties in Rosmalen en Eindhoven. Amstelveen is voor cliënten uit westelijk gelegen regio’s een stuk dichterbij. De keuze voor Amstelveen als derde locatie van 1Medisch Adviseur is geen toeval. Uit onze poll onder opdrachtgevers…

lees verder
2MB 12.10.21 DEF 21007 1MA Visual linkedin2 nieuw logo

1Medisch Adviseur wordt…1MA!

10 jaar geleden begon 1Medisch Adviseur als regionale pionier met een missie: objectief medisch advies van één onafhankelijke medisch adviseur. Inmiddels zijn we op dit gebied uitgegroeid tot hét medisch adviesbureau van Nederland. Daar hoort een nieuwe naam bij! In 2012 waren we het eerste partijneutrale medisch adviesbureau in Nederland. Het werken met één medisch…

lees verder
Marloes de Vries - verzekeringsarts bij 1MA

Even voorstellen: Marloes de Vries, onze nieuwe verzekeringsarts

Marloes: “Als verzekeringsarts kan ik mijn expertise en ervaring op het gebied van arbeidsongeschiktheid en bezwaar- en beroepszaken goed inzetten” Marloes behaalde in 2013 haar artsendiploma aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens haar opleiding tot verzekeringsarts was zij werkzaam bij UWV. Sinds september 2019 is zij geregistreerd verzekeringsarts, waarna zij werkte als verzekeringsarts Bezwaar…

lees verder
Recht logo LR

Lancering nieuw cliëntsysteem: Mijn1MA

Het is bijna zover! 1Medisch Adviseur maakt op 2 november de overstap naar een nieuw integraal cliëntsysteem: Mijn1MA. Een digitaal medisch dossier, voor alle cliënten van 1Medisch Adviseur. Gebruiksvriendelijk en alle belangrijke informatie overzichtelijk op één plaats. Veilig toegankelijk via de website en een app. Waarom? Om voor u een vlot, inzichtelijk en fair medisch…

lees verder
Archief LR

We stappen over op Mijn1MA

Er gaat iets veranderen! 1Medisch Adviseur maakt begin november de overstap naar een nieuw integraal cliëntsysteem: Mijn1MA. Een digitaal medisch dossier, voor alle cliënten van 1MA. Gebruiksvriendelijk en alle belangrijke informatie overzichtelijk op één plaats. Veilig toegankelijk via de website en een app. Waarom? Om voor u een vlot, inzichtelijk en eerlijk medisch traject te…

lees verder
1MA vitaliteitsbingo 1 247x300 1

Bingo! Het is deze week de landelijke Vitaliteitsweek!

Maar wat heeft dat met bingo te maken? Elk voorjaar hebben we een vitaliteitsweek bij 1Medisch Adviseur. En dat inmiddels al 3 jaar achter elkaar. Iedere vitaliteitsweek introduceren we een nieuwe gezonde gewoonte. Denk aan een fitheidparcours op kantoor, het plaatsen van deskbikes, de waterbar en het kantoorfruit en samen ademhalingsoefeningen doen. De landelijke Vitaliteitsweek…

lees verder
1MA Academy 225x300 1

1MA-Academy opent haar deuren met lezing regresadvisering!

Op onze deskundigheid mag en kunt u vertrouwen. Onze artsen verzorgen daarom al jaren onderwijs en trainingen bij onder meer de NSPOH, SGBO en OSR. Ook geven we regelmatig incompany trainingen over het werken met één gemeenschappelijk medisch adviseur. Onze eigen medewerkers blijven natuurlijk ook hun kennis en vaardigheden uitbreiden. Vanaf deze week doen we dat binnen onze eigen 1MA-Academy! Binnen…

lees verder
Ommetje Olympiade

Wij lopen van hier tot Tokio!

Vorige week zijn we samen begonnen aan onze nieuwste wandeluitdaging: de Ommetje Olympiade. De uitdaging: met onze collega’s wandelen we ruim 9.000 kilometer van Amsterdam naar de Olympische Spelen in Tokio. We strijden tegen andere bedrijven in Nederland om de gouden plak. Inmiddels zijn we een week bezig met Ommetjes vanuit thuis, vanaf kantoor en…

lees verder
1MA

Klaverblad Verzekeringen gaat samenwerking aan met 1Medisch Adviseur

Klaverblad Verzekeringen heeft de ambitie om de meest menselijke verzekeraar te worden. Daar sluit 1Medisch Adviseur zich natuurlijk helemaal bij aan. Want 1Medisch Adviseur staat voor een vereenvoudigd, mensgericht en efficiënt medisch traject. Een echte match dus! Daarom wil Klaverblad vanaf nu maximaal inzetten op medische trajecten met één gemeenschappelijk medisch adviseur. En dat wil…

lees verder
Aan de telefoon

Yes! It’s the International Day of the English language!

Ons favoriete Engelse begrip is fair play. Hierdoor laten we ons binnen 1Medisch Adviseur altijd leiden. Fair play staat voor ons voor een mensgerichte en eenvoudige schadeafhandeling; een eerlijk traject waarbij de cliënt centraal staat. Natuurlijk zetten we ook onze Engelstalige cliënten op nummer 1. Dat doen we op 3 manieren. We informeren cliënten over…

lees verder
1MA Vitaal pakket 2

Vitaliteit bij 1MA

Het is tijd voor 1MA Vitaal 2021! Elk voorjaar besteden we extra aandacht aan vitaliteit. Na een vitaliteitsweek in 2019 en een vitaliteitsbox in 2020, hebben we in 2021 een vitaliteitshalfjaar. Bij ons staan de komende maanden volledig in het teken van wandelen, met de Bedrijfsapp Ommetje. Wandelen is actief bewegen en ook nog eens…

lees verder
Een cliënt in gesprek met de arts

de Europese dag van het Slachtoffer: een belangrijke dag!

Vandaag is het de Europese dag van het Slachtoffer. Een belangrijke dag! Want wij zijn door Laurens Buisman en Kristel Seinhorst opgericht om een fair traject te bieden aan slachtoffers. Hier maken we ons nog steeds elke dag hard voor. Hoe we dat doen? We gaan écht in gesprek met onze cliënten, door niet óver maar mét de cliënten…

lees verder
In gesprek met cliënten

Onderzoek naar klanttevredenheid

Wist u dat… Wij altijd onderzoek doen naar de klanttevredenheid van onze cliënten die een medisch traject in hun letselschadezaak hebben doorlopen of een verzekeringsgeneeskundig expertisetraject hebben gehad? Vorig jaar stuurden we maar liefst 1.323 uitnodigingen voor onze online enquêtes. Er deden 221 respondenten mee aan ons onderzoek. Ook interviewen we elk kwartaal 4 cliënten…

lees verder
Schuin logo

Onze artsen leren meer over gevolgen COVID-19

Volgende week volgen onze medisch adviseurs en verzekeringsartsen een nascholing over COVID-19 en de beoordeling van belastbaarheid. Het aantal COVID-19 besmettingen neemt geleidelijk aan toe. Onderzoeken wijzen uit dat meer dan de helft van de coronapatiënten na 6 maanden nog steeds klachten ervaart. Dit kan van invloed zijn op de belastbaarheid ten aanzien van arbeid.…

lees verder
livestream

Terugblik op de online kennissessie Platform Personenschade

Op donderdag 8 oktober vond de online kennissessie Platform Personenschade plaats. Terugblikkend op de kennissessie zien we: Een uitstekende presentatie van de onderzoeksresultaten door Rianka Rijnhout. Een indringende oproep van Rosa Jansen van Slachtofferhulp Nederland. Een rondetafelgesprek onder deskundige begeleiding van Geeke Feiter-van Heuvelen waar de volgende onderwerpen aan bod kwamen: de directe verzekering, een…

lees verder
Banner arts in gesprek

Reactie op Onderzoek Langlopende Letselschadezaken

Op dinsdag 8 september is het Onderzoek Langlopende Letselschadezaken gepubliceerd, op verzoek van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, in opdracht van De Letselschade Raad. Onderzoekers van de Universiteit van Utrecht onderzochten de oorzaken van langlopende letselschadezaken. Deze langlopende zaken blijken te zorgen voor ergernissen bij slachtoffers waarbij het gebrek aan adequate communicatie tussen alle…

lees verder
Schuin logo

Reactie op uitzending Radar over langlopende letselschadetrajecten

Op 1 september besteedde Radar aandacht aan langlopende letselschadetrajecten. We herkennen de problemen die kunnen ontstaan in een medisch traject. We zien in onze praktijk het volgende. Het werken met een gemeenschappelijk medisch adviseur leidt tot een aanzienlijke verkorting van de doorlooptijd van het medisch traject; een traject duurt bij ons gemiddeld 9 maanden. En…

lees verder
IMG 2568 scaled

E-learning Ready2go 1Medisch Adviseur voor opdrachtgevers

We zijn druk met de voorbereidingen van een e-learning voor onze opdrachtgevers. Ready2go 1Medisch Adviseur bestaat uit een toolkit en leert opdrachtgevers alles over het werken met 1Medisch Adviseur. We geven informatie over de spelregels en veilig communiceren. We bieden case studies en beantwoorden veelgestelde vragen. Vandaag filmden we allerlei fragmenten hiervoor. De e-learning is…

lees verder
1MA award

2e 1Medisch Adviseur award voor Winni

Tijdens ons teamuitje op 2 juli 2020 ontving onze collega Winni de 2e 1Medisch Adviseur award. Winni heeft afgelopen jaar écht het licht gezien. Door allerlei ideeën en oplossingen heeft ze voor meer efficiëntie gezorgd. Gefeliciteerd met je verlichtende award Winni! Benieuwd wie de vorige 1Medisch Adviseur award won? Kijk dan hier.

lees verder
200607 1MedischAdviseur A6 kaarten digitaal ZOMER

1MA teamuitje: op naar een mooie zomer

Op 2 juli 2020 kwamen we met (bijna) het gehele team van 1Medisch Adviseur samen voor het 1MA teamuitje. Onder het genot van een hapje, een drankje én een gezellige muziekquiz hebben we samen getoast op een veilige en ontspannen zomer. We gingen allemaal naar huis met de inmiddels beroemde 1MA goodiebag. Op naar een…

lees verder
donatie bedrijfssneakers

Update donatie bedrijfssneakers

Weet u nog? Het initiatief van Dyanne Beekman, die speciaal voor de zorg bedrijfssneakers ontwikkelde? We hebben er in april 33 gedoneerd aan Maasziekenhuis Pantein B.V. te Boxmeer. En Gemma is één van de gelukkige zorgmedewerkers die de sneakers heeft ontvangen. Veel (werk)plezier met je fijne sneakers Gemma! Lees hier het bericht over onze donatie…

lees verder
collega's gezocht

Collega’s gezocht!

1Medisch Adviseur blijft groeien. Daardoor en daarom hebben we nieuwe collega’s nodig die, samen met ons, verder willen bouwen. We zijn op zoek naar een administratief medewerker, die wil meehelpen om onze organisatie als een geoliede machine te laten draaien. Én we zoeken medisch adviseurs en medische secretaresses. Kom jij werken bij 1Medisch Adviseur? Neem…

lees verder
Upadte corona-maatregelen 8-5

Update corona-maatregelen 8-5-20: fysieke spreekuren

De afgelopen tijd hebben we zoveel mogelijk onze verzekeringsgeneeskundige expertiseonderzoeken via videobellen met WeSeeDo gedaan. In de tussentijd hebben we hard gewerkt om verschillende maatregelen te treffen, om zo de fysieke spreekuren weer op te kunnen starten. Denk hierbij aan spatschermen, anderhalve meter aanduidingen, een desinfectiezuil, een afgeschermde wachtruimte en de aanschaf van persoonlijke beschermingsmiddelen…

lees verder
Schuin logo

Update corona-maatregelen 29-4-20

We verlengen alle genomen maatregelen minimaal tot 11 mei 2020. Dat betekent voor 1Medisch Adviseur het volgende: Het verhoogde schoonmaak- en hygiëneprotocol blijft van kracht. Er vinden t/m 11 mei geen fysieke spreekuren plaats. Onze medewerkers werken bijna allemaal thuis. De reeds geplande afspraken in de periode tot 11 mei zullen, indien mogelijk, omgezet worden naar…

lees verder
Welkom

Vernieuwde website

Hoera, onze website is vernieuwd. Welkom! Op de vernieuwde site komen onze diensten op het gebied van letselschade en arbeidsongeschiktheid nog beter tot hun recht. Zo vertellen we wat we naast medische advisering en verzekeringsgeneeskundige expertises nog meer doen, op de pagina Fair play. We hebben onze Privacy pagina een prominentere plek gegeven en een…

lees verder
Vitaliteitsbox

1MA Vitaliteitsbox

Vitaliteit is een belangrijk doorlopend thema, juist in deze tijd. Daarom ontvingen onze thuiswerkende collega’s de 1MA vitaliteitsbox. Met de box is er extra aandacht voor hygiëne, ontspanning en fit blijven. In de box zitten deze ingrediënten; een eigen Styluspen voor het hygiënisch bedienen van touchscreens een Rituals-cadeaubon om te ontspannen een sportief spel om…

lees verder
Schuin logo

Update corona-maatregelen 2-4-20

N.a.v. de persconferentie op 31-03-2020 is er een nieuwe corona-update. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en om de onhoudbare druk op de zorg te voorkomen heeft het kabinet besloten de bestaande maatregelen te verlengen t/m 28 april 2020. Dat betekent voor 1Medisch Adviseur het volgende:   Het verhoogde schoonmaak- en hygiëneprotocol blijft…

lees verder
donatieactie 1MA

Doneeractie aan Maasziekenhuis Pantein

Vorig jaar rond deze tijd maakten we een 1 april grap over de start van verkoop van ‘1MA-merchandise’. Toen konden we niet bedenken in wat voor situatie we een jaar later terecht zouden komen. Het is nu helemaal geen tijd voor grapjes; het is menens. Vanuit ons dit jaar dan ook geen 1 april grap.…

lees verder
Schuin logo

Update corona-maatregelen 16-3-20

Uiteraard geeft 1Medisch Adviseur gehoor aan de landelijke adviezen en maatregelen vanuit de Rijksoverheid. Concreet betekent dat het volgende: Alle collega’s van 1Medisch Adviseur werken zoveel mogelijk thuis; We ontvangen tot 6 april geen extern bezoek. Er vinden dus ook geen fysieke onderzoeken plaats; Indien mogelijk zetten we klein geneeskundige onderzoeken en expertiseonderzoeken om naar videoconsulten…

lees verder
1MA aan muur LR

Maatregelen i.v.m. corona

Zoals wellicht al bekend is er een uitbraak van het coronavirus. Het virus kan de ziekte COVID-19 veroorzaken. De meeste patiënten met dit virus krijgen koorts en luchtwegklachten. Er worden maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. 1Medisch Adviseur houdt alle adviezen van de GGD en het RIVM met betrekking tot…

lees verder
Aan de telefoon

Medisch secretaresses gezocht

Ga jij ook voor fair play? En is een functie als medisch secretaresse echt iets voor jou? We zoeken een medisch secretaresse voor het team Letsel én een medisch secretaresse voor het team Expertise. We heten je van harte welkom. Op onze pagina Kom werken bij vertellen we je er alles over. Neem snel een…

lees verder
event vereniging virtueel support professionals

Kennis delen

Kennis delen: dat vinden we bij 1Medisch Adviseur belangrijk, en doen we graag. Operationeel manager Kristel Seinhorst en virtueel assistent Miriam Bommer spraken over het digitaliseringstraject bij 1Medisch Adviseur op het event “Samen staan we sterk” van de Vereniging Virtueel Support Professionals. Medisch adviseur Paul Draaijer verzorgde onlangs nog een scholing aan juristen bij OSR…

lees verder
Vergaderen bij 1Medisch Adviseur

1Medisch Adviseur award voor het meest verlichtende idee

Onze collega Nicoline ontving de allereerste 1Medisch Adviseur award voor het meest verlichtende idee van het afgelopen jaar. Een video waarin Laurens Buisman cliënten informeert over hoe hun traject bij 1Medisch Adviseur verloopt. We sturen de video bij de opstart van een medisch traject. Het is persoonlijk en voelt dichtbij, het zorgt voor duidelijkheid én…

lees verder
Pensionering Floor Groot

Floor Groot neemt afscheid als medisch adviseur

Vandaag, per 1 juli, neemt Floor Groot afscheid als medisch adviseur in de letselschade. Floor heeft na zijn loopbaan als anesthesist gekozen voor het vak van medisch adviseur. De afgelopen jaren heeft hij voor 1Medisch Adviseur gewerkt. Nu gaat Floor genieten van zijn pensionering! Tijdens de teammiddag hebben we met humor en anekdotes teruggekeken op…

lees verder

1Medisch Adviseur gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

1Medisch Adviseur wil privacygevoelige informatie veilig uitwisselen. Daarom werken we vanaf 01-01-2019 met ZIVVER, een oplossing voor veilige e-mail en bestandsuitwisseling. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals persoonsgegevens, dossiers of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan…

lees verder