over ons

null

Het ontstaan van 1MA
Waarom kijken er eigenlijk twee medisch adviseurs naar hetzelfde dossier? En hoe kan het nou toch zijn dat er medische adviezen worden uitgebracht zonder dat de persoon in kwestie daadwerkelijk gezien en gesproken wordt? Met die twee vragen liep oprichter Laurens Buisman al langer rond. En in 2012 trekt hij de stoute schoenen aan. Hij start, samen met zijn partner Kristel Seinhorst, het eerste partijneutrale medisch adviesbureau: 1 Medisch Adviseur. Inmiddels is ‘hun’ manier van werken ook in de sector steeds gewoner geworden. Laurens en Kristel blijven hun dienstverlening samen met hun deskundig team steeds verbeteren. Dit ‘familiebedrijf’ groeit in 10 jaar tijd uit tot 1MA: hét Medisch Adviesbureau van Nederland.

ons team

null

onze klanttevredenheid

null

Bij 1MA vinden we de klanttevredenheid van onze medische adviestrajecten en onze verzekeringsgeneeskundige expertises erg belangrijk. Daarom houden wij klanttevredenheidsonderzoeken en voeren wij kwartaalinterviews met cliënten over hun ervaringen met 1MA. Door het regelmatig doorvoeren van verbetervoorstellen van onze cliënten en/of opdrachtgevers blijven wij hét Medisch Adviesbureau van Nederland.

medische adviestrajecten

87

verzekeringsgeneeskundige expertises

75

Heeft u een verbetersuggestie voor ons? Dan horen wij die graag!

onze klachtenprocedure

null

1MA streeft ernaar om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Een enkele keer gaat er iets mis. Voor die uitzonderlijke gevallen hebben wij een klachtenprocedure. Op die manier waarborgen wij een zorgvuldige afhandeling van een situatie die niet naar tevredenheid is verlopen.

ons privacybeleid

null

Bij 1MA vinden we privacy belangrijk. Daarom mailen wij vertrouwelijke gegevens altijd beveiligd via Zivver en maken wij gebruik van het beveiligde samenwerkingsplatform Viadesk. Ook voldoet de manier waarop 1MA persoonlijke gegevens van cliënten en opdrachtgevers beheert aan de wettelijke eisen van de AVG (Algemene Verordening gegevensbescherming). De regels voor de bescherming van uw gegevens staan in ons privacyreglement.

Wilt u uw dossier inzien, een kopie opvragen of gegevens laten corrigeren of vernietigen? Vul dan onderstaand online formulier in.