overige diensten

null

1MA doet nog veel meer dan medisch advies geven en verrichten van verzekeringsgeneeskundige expertises. We geven op deze pagina graag een overzicht van onze andere diensten bij letselschade en arbeidsongeschiktheid.

cirkel 3 symbolen 1

third opinions bij letselschadetrajecten

null

Soms loopt een schaderegelingstraject vast. Bijvoorbeeld door een meningsverschil tussen twee medisch adviseurs. Dan geeft een objectief en onafhankelijk advies door 1MA helderheid. Deze vorm van medische mediation voorkomt onnodige vertraging en zorgt voor een vlotter vervolgtraject.

medische mediation bij medische adviestrajecten

null

Bij een vastgelopen medisch traject met tegengestelde medische adviezen, doorbreekt onze medische mediation de impasse. Het helpt partijen verder door medische verheldering en een scenarioschets.

begeleiding bij arbeidsongeschiktheid

null

In sommige letselschadetrajecten kan er behoefte ontstaan aan medische begeleiding bij arbeidsongeschiktheid. Bijvoorbeeld in gevallen waarbij een bedrijfsarts ontbreekt. Bij begeleiding door 1MA bepreekt één van onze medisch adviseurs de klachten en beperkingen tijdens videogesprekken. Ook spreken zij een opbouwschema af.

delen van kennis & kunde

null

Bij 1MA delen we graag onze kennis en kunde. Met name over de meerwaarde van een mensgerichte aanpak waarbij de kern neutraliteit is. Onze experts verzorgen regelmatig scholingsactiviteiten. Ook treden zij op als spreker bij symposia.