Welkom bij 1MA, je komt als geroepen

objectief

mensgericht

geen poespas

Wij geloven in een mensgerichte en objectieve aanpak zonder poespas. Dat merken onze opdrachtgevers aan hoe wij onze diensten verlenen. Dat merken onze collega’s aan hoe wij met elkaar omgaan en samenwerken bij 1MA.

Alle collega’s vormen samen één hecht team. Samen waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarbij maken we graag gebruik van ieders unieke talenten, ook die van jou. En zorgen ervoor dat jij met energie en plezier je werk kunt doen.

Onze vacatures

Medisch adviseur

Wil jij als medisch adviseur binnen letselschadezaken ook altijd het complete verhaal kennen? En geloof je in een aanpak waarbij je met een cliënt spreekt in plaats van dat je alleen naar een dossier kijkt? Bekijk dan zeker deze vacature. Want wij gaan altijd voor objectieve, mensgerichte medisch adviestrajecten zonder poespoes. Zodat alle partijen snel een volgende stap kunnen zetten. En nu we het daar toch over hebben: heb jij al nagedacht over jouw volgende stap? 

Medisch secretaresse

Bij 1MA zijn we niet te stoppen. Onze dienstverlening groeit. Maar we willen onze opdrachtgevers en cliënten natuurlijk wel de aandacht blijven geven die ze verdienen. Bovendien houden we onze doorlooptijden graag kort en onze werkdruk acceptabel. Daarom zoeken we meerdere medisch secretaresses. Dus zijn jullie met meer? Geen probleem! Onze koffieautomaat en ons welkomstcomité zijn erop voorbereid. 

Verzekeringsarts

Praat jij als verzekeringsarts liever met een cliënt dan over een cliënt? Dan is deze vacature iets voor jou. Bij 1MA krijg jij de ruimte om te doen waar je goed in bent: verzekeringsgeneeskundige expertises met een advies gericht op herstel. Daar ontzorgen we je graag bij, want jouw werk is soms veeleisend genoeg. Op dit moment is er ruimte in Rosmalen, Eindhoven en Amstelveen, maar daar komen andere locaties bij. Laat de reistijd je dus niet afschikken om contact met ons op te nemen.

Operationeel manager

Heel eerlijk? Ons team kan veel. En onze operationeel directeur Kristel ook. Maar na tien jaar groeien zijn we op een punt gekomen dat we de hulp van een operationeel manager nodig hebben. Want soms zit Kristel met haar handen in het haar. En dat kunnen wij niet langer aanzien. Wil jij ons en Kristel helpen om een topteam te blijven? Lees dan zeker deze vacature. Je komt als geroepen! 

Strip website1
Strip website2
Strip website3
Strip website4
Strip website5
Strip website6
Strip website7
Strip website8
Strip website9
previous arrow
next arrow
Strip website10
Strip website11
Strip website12
Strip website13
Strip website14
Strip website15
Strip website16
Strip website17
Strip website18
previous arrow
next arrow